Menu

Springkussen huren Enschede

Organiseert u een feestje? Dan kan een springkussen in Enschede echt niet ontbreken. Naast dat een springkussen zorgt voor een fantastisch vermaak voor de kinderen, is het ook nog eens een vorm van ontzorging. Trekt uw veel gezinnen aan? Tijdens uw evenement kunnen ouders even rustig rondkijken terwijl de kinderen uw springkussen bestieren. Een springkussen huren in Enschede is op dat gebied een ideale oplossing.

Springkussen huren Enschede

Stoer of sprookjesachtig?

Welk springkussen past het best bij uw evenement? Wij bieden u verschillende kussens voor ultra speelvermaak. De jongste bezoekers vermaken zich uitstekend op uw evenement! Van stoere raceauto tot een sprookjesachtig en magisch kasteel is bij ons te huren. U huurt al een springkussen in Enschede vanaf €65,- waarbij onze breng- en haalservice is ingrepen. Op het gewenste tijdstip komen wij ons springkussen brengen.

Breng- en haalservice

Is uw feestje afgelopen? Wij halen het springkussen in Enschede weer bij u op. Het enige wat u hoeft te doen is het kussen opzetten. Onze kussens zijn al met twee personen op te zetten. Bevestigingsmateriaal, een grondzeil en een haspel (van 25 meter) brengen wij mee. Wilt u een springkussen dat stoer is, maar wat meisjes ook aanspreekt? Huur dan onze stormbaan van 14 meter lang bij 4 meter breed. Ultiem speelvermaak!

Hoog serviceniveau

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom stoppen wij niet alleen bij de verhuur van onze springkussens in Enschede. U kunt bij ons terecht voor het totaalpakket. Bij een aantal springkussens bieden wij u de mogelijkheid om het kussen zelf bij ons op te halen in Oldenzaal en weer bij ons terug te brengen.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het huren van een springkussen in Enschede. Neem gerust contact met ons op!